VastMobiel, jouw mobiele telefoon

in jouw telefooncentrale geïntegreerd.

Bereikbaar zoals jij het wilt met VastMobiel

Met VastMobiel van BlackGATE bepaal je zelf jouw bereikbaarheid, waar je ook bent. Jouw mobiele telefoon wordt onderdeel van de telefooncentrale waarbij je zelf instelt wanneer je op welk nummer gebeld kan worden. Zo blijf je altijd en overal bereikbaar.

Je wordt gebeld op een vast telefoonnummer welke je kunt doorschakelen naar jouw mobiele telefoon wanneer je niet op kantoor bent, wanneer je weer op kantoor bent haal je de doorschakeling eraf en gaat jouw telefoontoestel op je bureau over. Je kan ook instellen dat altijd zowel je mobiele telefoon als je bureautoestel over gaan, zodra je dan op één van de toestellen het gesprek aanneemt gaat deze op de andere niet meer over.

Zodra jouw mobiele telefoon onderdeel is van de telefooncentrale kan je zelf aangeven in welke belgroepen je mobiele telefoon mag komen en stel je bijvoorbeeld in dat buiten kantoortijden de voicemail het overneemt.

  

Door middel van ons online klantenportal biedt BlackGATE je de mogelijkheid om zelf aanpassingen te doen in je telefooncentrale, ook ’s avonds en in het weekend.

Zo hou je maximale controle en flexibiliteit binnen de telefonieomgeving. Daarnaast heb je één aanspreek- punt voor al je telefoniezaken en staan alle kosten op één (BTW gespecificeerd) factuur.

Pakket samenstellen

VastMobiel van BlackGATE biedt jou de vrijheid om het pakket samen te stellen. Kies een loopduur, databundel en belbundel en bereken jouw prijs.

1 Loopduur

24 maanden
€10,- p/m

12 maanden
€11,- p/m

1 maand
€12,50 p/m

2 Databundel

Geen Data
€0,- p/m

2 GB
€4,- p/m

6 GB
€7,50 p/m

10 GB
€12,50 p/m

15 GB
€20,- p/m

20 GB
€25,- p/m

3 Belbundel

Geen belbundel
€0,- p/m

Onbeperkt bellen NL
€7,50 p/m

Onbeperkt bellen EU
€12,50 p/m

Bereken je prijs

1. Loopduur:
2. Databundel:
3. Belbundel:

Totaal:

Klik op onderstaande knop om ons te mailen. Vul je gegevens in in de mail en wij nemen contact met je op.

Bestel

Voordelen VastMobiel

  • Doorschakelen naar je mobiele telefoon
  • Gratis onderling bellen
  • Via je mobiel bellen en gebeld worden met een vast nummer
  • Automatisch doorschakelen vanaf een bepaald tijdstip
  • En nog veel meer

Integratie Hosted VoIP

Jouw VastMobiel SIMkaart is onderdeel van de telefooncentrale. Je bent bereikbaar op een intern toestel nummer plus je kan bepalen via ons portal met welk nummer je uit belt. Ook kan je jouw collega's bereiken op interne toestel nummers en kan jouw toestel gemakkelijk onderdeel uitmaken van een wachtrij structuur. Dit zorgt voor een optimale bereikbaarheid van jouw organisatie.

BlackGATE maakt gebruik van T-Mobile

Het mobiele netwerk van T-Mobile staat bekend om zijn goede dekking en stabiliteit. Met de combinatie van de uitgebreide telefonie opties van BlackGATE en de kwaliteiten van het T-mobile netwerk heb je het beste van beide werelden!

communication, mobile, network

Interesse in onze VastMobiel oplossing? Of wil je eerst meer informatie?

Stuur een e-mail naar info@blackgate.nl